Kultúra

Kiszáll Nagy Feró fia a Beatricéből

rtl.hurtl.hu

2024. január 2. 18:32

Nagy Attila Hunor, a zenekar dobosa a Facebookon jelentette be, hogy kiszáll a bandából. A zenekar gitárosa, Kékkői Zalán is távozik.

Drága Barátaim! 13 év után, saját döntésből távozom a Beatricéből, tudatosan, barátsággal és tisztelettel – írta Nagy Attila Hunor a Facebookon.

A dobos – aki Nagy Feró fia – azt írta, hogy nagyon sok hálával tartozik a zenekarnak és a közönségnek az elmúlt 13 évért. Azt is hozzátette, „rengeteg hálával tartozom az Édesapámnak, aki számomra örök példakép, aki segített elindulni azon az úton, amin szeretnék a továbbiakban is járni”.

A kilépés okairól nem írt a zenész, annyit közölt mindössze, hogy még keresi a módot és a csatornát ahhoz, hogy elmondja.

A zenekar a Facebook-oldalán arról írt, hogy a zenekar gitárosa is távozik. Kékkői Zalán azt írta a döntése hátteréről, hogy „a változás, még ha időnként fájdalmas is, magában hordozza a jobbá válás lehetőségét mindenki számára. Most volt itt az idő".

A Beatrice azt közölte a rajongókkal, hogy megy tovább a zenekar. „A 2024-es évben megújult formációval folytatjuk a munkát, melyről információt későbbiekben fogunk közölni veletek”. 

Hozzászólna? 

Nyitókép: MTVA/Zih Zsolt

#Kultúra#beatrice#nagy attila hunor#nagy feró#dobos#távozás

Címlapról ajánljuk