Kultúra

Kaley Cuoco krimivígjátékkal hódít az RTL+-on – íme néhány meglepő tény a színésznőről

rtl.hurtl.hu

2023. december 26. 8:04

Az Agymenők sztárjaként híressé vált színésznő igazán mozgalmas életet él. Az anyaság, a tornádóként száguldó szerelmi élete és a munkája mellett megannyi hobbijában kiemelkedő eredményeket ért el. Kaley Cuoco megszállottan imádja az állatokat, az exét és időnként – nevét eltitkolva – díjugrató versenyeken remekel. Újabban Az igaz történet alapján című krimivígjáték-sorozatban látható az RTL+-on.

Az Agymenők forgatásán összejött kollégájával

Kaley Cuoco az Agymenők című sorozatban tíz éven keresztül játszotta Pennyt, akibe az egyik főszereplő, Leonard beleszeret. A történetben az ő kapcsolatuk volt az egyik meghatározó szerelmi szál, dinamikájuk nem egyszer új vizekre lendítette a vicces, kicsit különc tudósok és barátnőik társaságát. Kaley és a párját játszó kollégája, Johnny Galecki a való életben is összejöttek a forgatások alatt. Két évig jártak együtt, és ma is jó barátok.

Kaley Cuoco egy izgalmas krimivel hódít az RTL+ sorozatai között – jöjjön most pár meglepő tény a színésznőről
Kaley Cuoco és Johnny Galecki

Kaley Cuoco mindenhez ért?

A színésznő nem csak a szakmájában remekel, több fronton is megvetette már a lábát élete során. Így például nemzetközileg is elismert amatőr teniszező volt egészen 2002-ig, amikor inkább a filmek és sorozatok világát választotta.

A színésznő új karriert is indíthatott volna díjugratóként

Rengeteg hobbija van: imád lovagolni, kickboxolni, bowlingozni, sőt még dobolni is tud. A lovaglás kiemelt helyet foglal el az életében, és bár nem tartja magát profinak, rendszeresen részt vett díjugrató versenyeken, ahol a hivatásos versenyzőket is kenterbe verte. Arra viszont mindig ügyelt, hogy álnéven jelentkezzen ezekre az eseményekre, elkerülendő a média figyelmét.

Súlyos lovasbalesete majdnem a lábába került

A sport árnyoldalát is megtapasztalta 2010-ben: lovaglás közben balesetet szenvedett. Amikor leszállt a nyeregből, lova annyira szerencsétlenül lépett rá, hogy eltört a lába. A sérülés kifejezetten súlyos volt, az orvosok még az amputáció lehetőségét is felvetették. A felépülése miatt két Agymenők-részből kiírták, mert nem tudott volna részt venni a felvételeken. Visszatérése után sokáig csak ülve láthatták a jelenetekben a rajongói.

Kaley Cuoco egy izgalmas krimivel hódít az RTL+ sorozatai között – jöjjön most pár meglepő tény a színésznőről
Részlet az Agymenőkből

Óriási szíve van, amit minden kisállat láttán nagyot dobban

Rengeteg kutyája és lova van, igazi állatrajongó. Egyik kutyusa, Norman annyira közel állt a szívéhez, hogy róla nevezte el a produkciós cégét is.

Több válás és hirtelen jött szerelem után lett édesanya

Szerelmi élete mindig is viharos volt: gyorsan váltakoztak a partnerei. Kétszer férjhez is ment, azonban legutóbbi válása után azt mondta, hogy már egyáltalán nem vágyik egy következőre. Miután szétmentek exével, nem sokra rá újra szerelembe esett, mégpedigTom Pelphrey-vel, akivel alig egy év járás után meg is született első gyermekük, Matilda.

Az RTL+ sorozatában terhesen állt a kamerák elé

Kaley Cuoco egy izgalmas krimivel hódít az RTL+ sorozatai között – jöjjön most pár meglepő tény a színésznőről
Részlet az Az igaz történet alapján című sorozatból


Terhessége ráadásul épp Az igaz történet alapján (Based On a True Story) forgatására esett, a készítők pedig a pocakja rejtegetése helyett más utat választottak: beleírták a forgatókönyvbe. Így karaktere, Ava is várandós a történetben.

Az Igaz történet alapján (Based On A True Story) már az RTL+ kínálatában is elérhető.
A történetről:

Miután az ingatlanügynök Ava (Kaley Cuoco) és férje, az egykori teniszcsillag Nathan (Chris Messina) útja kereszteződik a vízvezeték-szerelő Mattel (Tom Bateman), megragadják a lehetőséget, hogy tőkét kovácsoljanak Amerika bűntények iránti megszállottságából.

#Kultúra#sorozat#RTL+#Based On A True Story#igaz történet alapján#forgatás#kulissza#szerelem#anyaság#lovaglás#Sport#sérülés#terhesség#johnny galecki

Címlapról ajánljuk