Kultúra

Angelina Jolie elment a Magyar Állami Operaházba, és úgy tűnik, meghatódott

rtl.hurtl.hu

2023. november 3. 10:03

Angelina Jolie Magyarországon forgat egy Maria Callasról szóló filmet. Úgy tűnik, magánemberként is szereti a komolyzenét. 

Angelina Jolie Magyarországon forgat egy Maria Callasról szóló filmet, amelyben a színésznő a világhírű operaénekest alakítja. A Fidelio hívta fel a figyelmet Ókovács Szilveszter, a Magyar Állami Operaház igazgatójának pénteki Facebook-posztjára, amelyből kiderült, hogy a világhírű színésznő november 2-án elment az Operába, hogy meghallgassa Verdi Requiemjét.


Ahogy számos más zenei intézmény a világban, a Magyar Állami Operaház is rendszeresen játssza a zeneirodalom egyik legismertebb gyászmiséjét halottak napja alkalmából. Idén az előre tervezett két koncert mellett egy pótnapot is be kellett iktatniuk. A koncerteket Nánási Henrik vezényli, a szólisták Kolonits Klára, Gál Erika, Brickner Szabolcs és Sebestyén Miklós. A Requiemet még két alkalommal adják elő, november 4-én és 8-án.

Maddox, Pax, Zahara és Vivienne – Angelina Jolie és Brad Pitt gyerekei a budatétényi Camponában ebédeltek 2010. október 27-én. A Fókusz is ott volt:


Nyitókép: Ókovács Szilveszter / Facebook

#Kultúra#angelina jolie#maria callas#opera#requiem#Verdi

Címlapról ajánljuk