Kultúra

A negyedikes gyerekek sokkot kaptak, mert a tanár a Micimackó horrorváltozatát indította el

rtl.hurtl.hu

2023. október 12. 13:54

A matektanár kezdte el levetíteni Floridában egy negyedikes osztálynak a Micimackó: Vér és méz című horroralkotást. Hiba volt.

Komoly balhé lett abból Floridában, hogy egy tanárnő a negyedikes osztályának nem a Micimackó hagyományos változatát mutatta be, hanem a 2023-as feldolgozást, ami a Vér és méz címet kapta.

A New York Post cikke szerint a Miami Springs-i Academy of Innovative Education egyik osztályának diákjainak mutatta be a matektanár az alkotást. A gyerekek csaknem harminc percet bírtak a horrorból, aztán több gyerek panaszkodása után lekapcsolták.

A film a Micimackó meglehetősen beteg adaptációja, a filmben a mackó szörnyeteggé változik, miután barátja, Christopher Robin egyetemre megy.

Az egyik anya azt mondta a lapnak, hogy a film több gyereket is nagyon megrázott. Bár a tanárt vádolják azzal, hogy miért kellett Micimackó véres tombolását nézni, kiderült, hogy a diákok akarták megnézni.

Az iskola vezetése azóta megbeszélte a tanárral a történteket. 

Aktívan figyeljük a diákokat, mentálhigiénés tanácsadónk és az iskola vezetése már találkozott azokkal a diákokkal, akik aggodalmukat fejezték ki

 – tette hozzá Vera Hirsch iskolaigazgató .

Nyitókép: Youtube/Micimackó: Vér és méz

#Kultúra#micimackó#vér#méz#vér és méz#horrorfilm#florida#gyerekek#iskola

Címlapról ajánljuk