Kultúra

Jamie Foxx: megjártam a poklot, és visszajöttem

rtl.hurtl.hu

2023. július 22. 18:57

Megtörte a csendet Jamie Foxx, az áprilisban kórházba került sztár. Az Oscar-díjas színész egy videóban mondott köszönetet családjának és támogatóinak, miközben megcáfolt néhány pletykát és összeesküvés-elméletet, amelyek a kórházi kezelésével kapcsolatban kezdtek terjedni.

 

Mint arról beszámoltunk, Jamie Foxx-t április 11-én kórházba kellett szállítani, a lánya akkor közleményt adott ki, amelyben azt írta, hogy Foxx-nál egészségügyi komplikációk léptek fel. „Szerencsére azonban, a gyors és értő beavatkozásnak köszönhetően már gyógyulófélben van” – írta apja kórházba kerülését követően egy Instagram-posztban Corinne Foxx.

Az 55 éves, Oscar-díjas amerikai színész először május első napjaiban adott hírt magáról, amikor a közösségi médiában egy szűkszavú posztban köszönte meg a sok szeretetet és jókívánságot, amit kapott. A Django elszabadul sztárja most újból megtörte a csendet, pénteken videóüzenettel jelentkezett az Instagramon – írja a DailyBeast

Olyasmin mentem keresztül, amiről azt hittem, hogy soha, de soha nem fogok

– mondta Foxx.

A színész újból megköszönte családjának a támogatást, majd megcáfolt pár pletykát, amelyek a nem tisztázott kórházba kerülése után kaptak lángra. Néhány összeesküvéselmélet-hívő azt állította, hogy a koronavírus elleni védőoltás miatt betegedett meg, mások pedig arról találgattak, hogy megvakult vagy esetleg lebénult. Foxx mindet cáfolta, ám hozzátette, hogy valóban nehéz volt neki a felépülés.

Tényleg megjártam a poklot, és visszajöttem. A gyógyulásomhoz vezető útnak voltak kátyúi is, de most már visszatértem, és képes vagyok munkába állni

– mondta Foxx a rajongóinak a videóüzenetben.

Nyitókép: Axelle / Bauer-Griffin / FilmMagic

#Kultúra#jamie foxx#kórházi kezelés#videóüzenet

Címlapról ajánljuk