Kultúra

Majkának nagyon hiányzik Curtis, de már nem tud többet tenni a kapcsolatukért

rtl.hurtl.hu

2023. július 20. 21:49

„Nem akarok olyan emberre időt szánni az életemben, aki nem akarja, hogy időt szánjak rá” – mondta a rapper.

Osváth Zsolt 1Kanapén című műsorának legutóbbi vendége volt Majka, aki egyebek mellett a Széki Attilával, azaz Curtissel való kapcsolatáról is beszélt, írja a 24.hu.

A két zenész tavaly szakította meg másodszor a közös munkát, de Majka máris úgy kezdte: neki semmi szüksége nincs arra, hogy Attilát bántsa.

Könnyű úgy ugatni valamiről, hogy ő csak a barátom, és megteszek érte mindent, mert érzelmileg kötődöm hozzá és próbálok neki segíteni. De amikor ez társul azzal, hogy egy melóban vagytok, és a te felépített megélhetésedet, amit együtt kidolgoztatok, amiért tettél-hajtottál, ugyanúgy romba lehet dönteni egy pillanat alatt; amikor már pénzed, kereseted, családod van, és ez függ ettől; meg egy stábod, akit eltartasz… Akkor ez a sok fasz, aki ugat, mit mondana?

– tette fel a kérdést Majka, aki később arról beszélt, hogy a Curtisszel való kapcsolata akkor fog rendeződni, amikor „minden megjavul”, és ehhez mindketten kellenek. A rapper elmondta, hogy utoljára privátban az egy évvel ezelőtti szakításkor beszéltek, nemrég azonban újra üzengetni kezdtek egymásnak a közösségi médiában

Majka arról is beszélt, hogy Curtis már 34 éves, hogy családja van, hogy vett egy házat, vett egy autót – rájött, hogy nem teheti meg, hogy nem megy el oda, ahová ígérte magát. 

Tudja, hogy mellékpályára kell helyezni egy csomó olyan rossz dolgot az életében, amik eddig befolyásolták. Hozzáteszem, hallottam is, hogy ez megtörténik. Azért nekünk sok közös barátunk van, úgyhogy hallottam, hogy ezzel jól áll. Csak hát, ehhez nekem mi közöm? Miért kell engem ebbe belekeverni egy év után?

– kérdezte Majka, aki hozzáfűzte, hogy Curtis neki „mindig az Atika marad, akivel annyi mindent csinált, hogy el sem tudják képzelni az emberek”. 

Nagyon hiányzik, de én nem tudok többet tenni ezért a dologért. Nem akarok olyan emberre időt szánni az életemben, aki nem akarja, hogy időt szánjak rá. (…) Vállalom, hogy nagyon szerettem az Atit. Nagyon szerettem, mint embert, mint társat, és tudom nagyon jól, hogy egy olyan dolog vette el tőlem, ami nem ő. És ez nekem mindennél jobban fáj.


Nyitókép: Majka / Facebook

#Kultúra#majka#curtis#kábítószer#függőség#vita#osváth zsolt#1kanapén

Címlapról ajánljuk