Kultúra

Huszonöt éve kitiltották Colin Farrellt egy ír kocsmából, de most már visszamehet

rtl.hurtl.hu

2023. február 11. 20:51

Kap még egy esélyt. 

Huszonöt évvel ezelőtt kitiltották Colin Farrellt egy ír kocsmából, ám a hely most feloldotta a negyedszázados tilalmat.

A New York Post szerint az Oscar-jelölt színészt még 1997-ben, a húszas évei elején tiltották ki a MacCarthy's bárból a felháborító viselkedése miatt. 

Adrienne MacCarthy elárulta, hogy annak idején egyszerűen elege lett a srácból. „Frissen jött a színészképzőből. Vad időszakát élte, de ennyi idősen mindannyian vadak vagyunk és hülyén viselkedünk" – nyilatkozta. 

Felháborító volt, úgyhogy elegem lett, és azt mondtam: Ennyi, kifelé!

Farrell állítólag akkor tért vissza a kocsmába, amikor 2009-ben az Ondine című filmet forgatta. Akkor összefutott MacCarthyval, és meggyőzte, hogy vizsgálja felül a tiltást. 

„Látni akarta, hogy a bár ugyanolyan-e, itt vannak-e még a mopsz kutyák. Colin azt mondta, nem emlékezett arra, hogy kitiltották volna, de jót nevettünk rajta” – mondta MacCarthy, aki szerint azóta barátok lettek a színésszel és most már jól megértik egymást. „Fénykorában vad gyerek volt, manapság inkább a pilates, a jóga és az egészséges életmód érdekli. Bárhogy is legyen, mi büszkék vagyunk rá” – tette hozzá. 

A színészt nemrég A sziget szellemei című filmért jelölték Oscar-díjra, de a sikersorozatnak még koránt sincs vége.

Nyitókép: Rich Polk/NBC via Getty Images

#Kultúra#colin farrell#kocsma#tiltás

Címlapról ajánljuk