Kultúra

Zámbó Jimmy haját műtétje előtt leborotválták, mellé temették el

rtl.hurtl.hu

2023. január 4. 8:01

Zámbó Krisztián azt is elárulta, édesapja hogyan ápolta legendás hajkoronáját.

22 éve hunyt el Zámbó Jimmy, azaz A Király. Fia, a szintén énekléssel próbálkozó Zámbó Krisztián a Borsnak árulta el, mi az igazság édesapja hajával kapcsolatban. Ő is hallott pletykákat arról, hogy apja özvegyénél, Editnél lehet a hajkorona.

„Nehéz erről beszélni, mert a halálakor nagyobb bajunk is volt annál, mint hogy arról diskuráljunk, mi lett apu hajával. Persze az elmúlt közel két évtizedben én is olvastam különböző pletykákat, hogy Editnél van, meg le sem vágták neki, de az igazság az, hogy az életmentő műtétje során valóban leborotválták a haját, és eltemettük mellé. Örökre a sírba vitte magával, és ez így is van rendjén, hiszem, hogy sohasem akart volna megválni tőle” – fogalmazott Zámbó Krisztián, aki arról is beszélt, édesapja hogyan ápolta híres hajkoronáját:

Reggelente az volt az első dolga, hogy a fürdőszobában beállítsa a haját a stílfésűvel. Jól emlékszem, hogyan csinálta. Lehajolt, előredobta a haját, és apró, pici mozdulatokkal feltupírozta. Főleg hátul, ott, ahol egy baleset miatt ritkábbak voltak a fürtjei.


Mióta az elmúlt hónapokban A Király című sorozat miatt újra reflektorfénybe került Zámbó Jimmy és dalai, a családja is nagyobb érzelmi hatásnak lehet kitéve. Zámbó Adrián még csak hat éves volt, amikor elvesztette édesapját. Gyerekként sokáig „telefonon” beszélt Jimmyvel a mennyországból, és évekig nem tudta sírás nélkül meghallgatni apja zenéit. Úgy érzi, a sorozat miatt a fiatalabb generáció is elkezdte felfedezni Zámbó Jimmy dalait:


Nyitókép: RTL

#Kultúra#zámbó jimmy#zámbó krisztián#Zámbó Adrián#haj#temetés

Címlapról ajánljuk