Kultúra

Ők már biztos eljönnek: érkeznek a hírek a Balaton Sound fellépőiről

Hamberger DávidHamberger Dávid

2022. december 8. 14:53

Armin van Buuren, Hardwell, Dimitri Vegas & Like Mike, KSHMR, Kungs, az Ofenbach és Vini Vici és még sokan mások biztosan ott lesznek majd a jövő évi Balaton Soundon.

A világ legjobbjait soroló DJ Mag Top 100 lista legelőkelőbb helyeiről is érkeznek fellépők a Soundra, amely 2023-ban június 28-tól július 1-ig tart

– mondta Filutás Anna, a fesztivál projektmenedzsere.

A közleményükben kiemelték, hogy a Balaton Sound nem csupán az esti bulizások helyszíne lesz majd, ugyanis napközben lesz vízben táncolós splash party, matracos csobbanás, koktélozós beach klub a legjobb magyar DJ-k zenéivel, extravagáns divatbemutatók, külföldi utcaszínházak felvonulása is a programterv része lesz. Az egészségtudatos látogatók techno jógával és más sportprogramokkal vezethetik le a hosszú éjszakákat.

Ami viszont a legjobban érdekel mindenkit: milyen világsztárok érkeznek idén a Balatonhoz? Az első nevek közt szerepel a trance gyökerekkel rendelkező Armin van Buuren, és más világhírű dj-k, köztük Dimitri Vegas & Like Mike, a KSHMR és a Vini Vici is. Hosszú kihagyás után indul turnéra és érkezik Zamárdiba is a Soundra is Hardwell, Hollandia és a világ egyik legnépszerűbb DJ-producere. A sor pedig itt még nem ér véget, a fent említett előadók mellett érkezik még, Dimension DJ set, Don Diablo, Joel Corry, Kungs és Ofenbach.

Nyitókép: Tömeg a Balaton Soundon. Fotó: MTI / Lakatos Péter

#Kultúra#balaton sound#nevek#2023#fellépők#dj#világsztár#zamárdi

Címlapról ajánljuk