Kultúra

Botrány van Adele körül, könnyek között mondta le a koncertjét

rtl.hurtl.hu

2022. január 25. 16:01

Nem világos, hogy az énekesnő a covid miatt lépett vissza a nagy visszatérésnek szánt koncertektől, vagy azért, mert egy színpadi showelem miatt összeveszett a szervezőkkel.

Nem szokatlan, különösen a mostani, covid-terhes időkben, hogy egy-egy előadó lemondja már meghirdetett fellépését. Az azonban ritka, hogy ezt valaki 24 órával a buli kezdete előtt tegye meg – ahogyan Adele, aki ráadásul több év szünet után a nagy visszatérésre készült.

A brit énekesnőnek Las Vegasban lett volna több koncertje is, azonban az első fellépés előtt egy nappal bejelentette: nem lép fel. Rajongóitól a közösségi médiában kért bocsánatot, számolt be róla a BBC.

Adele az Instagramon közzétett videóban könnyezve mondta el, hogy a koncertek egyszerűen még nem álltak össze, csapatának fele covidos, így nem tudták befejezni az előkészületeket.

Adele-nak január 21-én kellett volna megtartania első vegasi koncertjét a 24 részesre tervezett sorozatból. Az előzetes bejelentések szerint minden hétvégén két fellépése lett volna, egészen áprilisig. Ráadásul az énekesnő öt éve nem koncertezett, ha nem számítjuk azt a néhány kisebb fellépést, amelyeken legutóbbi lemezét népszerűsítette.

„Harminc órán át ébren voltam, próbáltam megmenteni a koncertet, de nem maradt időm. Nem tudok ennyi idő alatt felkészülni, nem nyújthatom nektek azt, amit ígértem, és ez elszomorít” – mondta az énekesnő, bocsánatot kérve azoktól a rajongóktól, akik már Las Vegasban vártak rá.

A BBC beszámolója szerint nem fogadta mindenki megértően az esetet: néhány rajongója dühös, mert a túlságosan kései lemondás miatt több száz dollár veszteség érte őket.

Sőt, a popsztár a The Sun szerint nem a covid, hanem egy medencejelenet miatt lépett vissza a koncerttől. A brit bulvárlapnak egy amerikai forrás mesélt arról, hogyan készült el a terv, amelynek értelmében Adele-t egy pillanatban medencébe kellett volna emelni, hogy úgy tűnjön, mintha lebegne a vízen. A sztár azonban a terveket látva kikelt magából, és azt mondta, szó nem lehet róla.

Nyitókép: Adele Instagram

 

 

#Kultúra#Adele#las vegas#covid#koronavírus#koncert#elmaradt koncert#koncertlemondás

Címlapról ajánljuk