Külföld

Páncélautós razziák P Diddy házainál

rtl.hurtl.hu

2024. március 26. 10:12

Szövetségi ügynökök lepték el Sean Combs amerikai hip-hop mogul házait Los Angelesben és Miamiban. 

Az amerikai belbiztonsági szolgálat ügynökei tartottak razziát hétfőn Sean Combs amerikai hip-hop mogul házainál Los Angelesben és Miamiban. A CNN értesülései szerint emberkereskedelem miatt folyik szövetségi nyomozás a Diddy (korábban Puff Daddy) művésznéven ismert zenész ellen, és annak részeként tartottak házkutatásokat ingatlanjaiban. A nyomozást egy New York-i szövetségi ügyész vezeti

A házaknál állig fegyverzett ügynökök jelentek meg, páncélozott járművekkel. Erre a CNN cikke szerint azért volt szükség, mert a hatóságok információi szerint a mogul fegyveres biztonsági őröket alkalmaz. Az ügynökük iratokat, telefonokat, számítógépeket és egyéb, adatokat és videókat tartalmazó elektronikai eszközöket kutattak át.

Sean Combs képviselői egyelőre nem reagált a razziákra.

Az AP amerikai hírügynökség rendvédelmi forrásai szerint szexkereskedelemmel kapcsolatos nyomozás részeként hajtották végre a házkutatásokat.

P. Diddy ellen több per is indult szexuális támadás és szekereskedelem miatt. Volt barátnője tavaly novemberben nemi erőszakkal és bántalmazással vádolta. Sean Combs tagadta az ellene felhozott vádakat.

Nyitókép: Szövetségi ügynökök Sean "Diddy" Combs amerikai rapper, producer Los Angeles-i házánál 2024. március 25-én. Combs Los Angeles-i és miami házát is kommandósok lepték el, a razziának köze lehet egy szexuális bűncselekmény utáni nyomozásnak. Fotó MTI/EPA/Caroline Brehman

 

#Külföld#P. Diddy#sean combs#razzia#szexkereskedelem

Címlapról ajánljuk