Külföld

Rothadó halból előmászó kukacok záporoztak az utasokra, visszafordult a repülőgép

rtl.hurtl.hu

2024. február 14. 17:59

Igen, szaga is volt.

Káosz tört ki egy Amszterdamból Detroitba tartó repülőjáraton, miután kukacok kezdtek záporozni az utasokra. A Delta légitársaság járata egyórányi út után visszafordult.

A Sky News azt írja, hogy az utasok szerint a gép hátulja hemzsegett a kukacoktól, amelyekről kiderült, hogy egy rothadó haltetemből bújtak elő. Az egyik utas a Redditen azt írta:

A mögöttünk utazó hölgy azt mondta az utaskísérőknek, hogy kukacok estek a fejére. Megfordultam, és ott rángatóztak az ülésen.

Hozzátette, hogy a saját poggyásza a repülőgép fenti poggyásztartó rekeszében épp amellett a csomag mellett volt, amelyből előbújtak a kukacok. Az undorító poggyász vélt gazdája szerinte azután is a fedélzeten maradt, hogy mások leszálltak. „Azt gondolom, hogy lehetett valami következménye, de nem tudom, mi” – tette hozzá.

Egy másik utas a Twitteren azt írta, hogy panaszkodott a furcsa szagra, de az utaskísérők nem fordítottak rá figyelmet. „Csak beszélgettek és nevetgéltek, miközben három órát töltöttünk a gépbe zárva és még vízzel sem kínáltak” – panaszkodott.

A Delta légitársaság elismerte, hogy valaki rothadó halat és kukacokat vitt fel a gépre, és bocsánatot kért az utasoktól. A repülőgépet egy alapos takarítás erejéig kivonták a forgalomból.

Nyitókép (illusztráció): MTI Fotó: Mohai Balázs

#Külföld#repülés#rothadás#hal#kukac#szag

Címlapról ajánljuk