Külföld

Nagyapja 103 éves özvegyével jár egy 48 éves férfi

rtl.hurtl.hu

2024. február 6. 8:20

A szerelmespár azt mondja, nem számít nekik a korkülönbség.

Nagyapja 103 éves özvegyével él párkapcsolatban egy 48 éves férfi – írja a LADbible.

Mart Soeson, egy észtországi ügyvéd nemrég elmesélte, hogyan fordult komolyra kapcsolata a Elfriede Riit nevű idős nővel, akivel már több mint tíz éve van együtt vannak. Soeson elmondta, hogy nagyapja halála után kezdett időt tölteni Riittel. Mint mesélte, számukra ez nem volt „szerelem első látásra”, hanem kezdetben csak barátok voltak nagyapja özvegyével, aztán fordult lassan, de biztosan komolyra a dolog.

Elfriede teljesen belém esett, és én is ugyanezt éreztem iránta, fizikailag is közelebb kerültünk egymáshoz

– fogalmazott a férfi.

Össze is költöztek, és együtt éltek egészen addig, amíg Elfriede-nek idősek otthonába nem kellett mennie. Azt mondják, az 55 év korkülönbség nem számít nekik, de tisztában vannak azzal, hogy ez néhány embernek szúrja a szemét. Mióta nyilvánosságra hozták románcukat, egyesek azzal vádolták Soesont, hogy kihasználja az idős nőt.

A férfi ugyanis azt reméli, hogy tartózkodási engedélyt szerezhet Ausztráliában, ahol Riit él, az ügyüket Sydneyben bíróság elé is vitték. A Daily Mailnek nyilatkozva odaszúrt azoknak is, akik szerint a kapcsolatuk nem törvényes: „Erős a kapcsolatunk, és együtt szeretnénk maradni, hiszen neki sincsenek már évtizedei hátra” – mondta.

Nyitókép (illusztráció): Getty Images

#Külföld#korkülönbség#szerelmespár#idős pár#nagyapa#özvegy

Címlapról ajánljuk