Külföld

Partidrogot, pisztolyt, péniszpumpát találtak egy thai szerzetesnél, fergeteges magyarázatot adott

Nagy Attila KárolyNagy Attila Károly

2024. január 24. 12:20

Kábítószer birtoklásával bukott le Thaiföldön egy 54 éves buddhista szerzetes, akinek lakhelyén sok érdekes dolgot találtak a rendőrök.

Egy buddhista szerzetes félelmet keltő viselkedése miatt kérték a helybéliek a rendőrség segítségét Thaiföldön, írja a Thaiger. Az 54 éves Thawee nevű férfi gyakran került ugyanis olyan állapotba, ami a hívek szerint veszélyeztette a gyerekeket, és akadályozta a vallási szertartásokat.

A Maha Sarakham tartományban található Borabue település rendőrei kiszálltak a templomhoz, és drogtesztet végeztettek a férfival, ami metamfetamint mutatott ki a szervezetében. A szerzetes beismerte, hogy fogyasztott a yaba néven közismert partidrogból, ami Délkelet-Ázsiában illegális, de széles körben elterjedt kábítószer.

Ezután a rendőrök házkutatást tartottak a szerzetes templomi lakrészében, ahol yabát, kannabiszt, valamint ezek fogyasztásához szükséges eszközöket találtak. A férfi holmijai közül ezután előkerült még egy patronos, forgótáras pisztoly, negyven óvszer, némi potencianövelő gyógyszer (Viagra), valamint egy pénisznövelő pumpa is.


A szerzetes ezek mindegyikére adott magyarázatot:

  • az igazira nagyban hasonlító pukkantós pisztoly csak arra kellett, hogy a galambokat elűzze a templomból,
  • az óvszerekben növényeket termesztett,
  • a Viagrát és a pénisznövelő pumpát pedig prosztatanagyobbodása és húgyúti gyulladása kezelésére használta.

A szerzetest mindezek után kirúgták és kórházi rehabilitációra küldték, kábítószerrel való visszaélés, valamint a buddhista szerzetesi szabályok megsértése miatt. Rendőrségi eljárás nem indult ellene.

A fenti modern szerzeteshez képest egész más dolgokban jeleskednek a modern apácák, akikről az RTL Fókusz forgatott nemrég riportot:

 

#Külföld#thaiföld#szerzetes#buddhista#szex#péniszpumpa

Címlapról ajánljuk