Külföld

Kirúgták egy üzlet alkalmazottait, mert üldözőbe vették a bolti tolvajt

rtl.hurtl.hu

2023. december 30. 9:18

Fegyvert vásárolt egy férfi, de amikor átvette, megfordult és kirohant a boltból fizetés nélkül. A dolgozók közül többen is utánafutottak, de ez ellentétes a szabályzattal.

Három dolgozójától is megvált az Academy Sport and Outdoors nevű amerikai üzletlánc, mert az alkalmazottak üldözőbe vettek egy bolti tolvajt – írta a New York Post.

A lopás még december 16-án történt az esti órákban, amikor egy férfi egy kézifegyvert vásárolt. Amikor átvette a pisztolyt az eladótól, hirtelen megfordult és kiszaladt a boltból, anélkül hogy fizetett volna. Hárman utánaszaladtak, de végül nem sikerült elkapniuk a tolvajt.

Az igazi gond ezután keletkezett, a vezetés ugyanis elbocsátotta a dolgozókat, mert a szabályzat szerint ilyen esetben sem lehet elhagyni az üzletet, márpedig ők egy nagyon rövid időre kiléptek a boltból.  

Az Academy Sports and Outdoors 282 telephellyel rendelkezik az Egyesült Államokban, az üzletekben vadász-, horgász- és kempingfelszerelések, valamint sport- és szabadidős termékek kaphatók.

Nyitókép: Illusztráció – Fotó: Getty Images

#Külföld#lopás#tolvaj#egyesült államok

Címlapról ajánljuk