Külföld

Rátámadtak Charlie Sheenre az otthonában

rtl.hurtl.hu

2023. december 23. 14:40

Egy közelében lakó nő támadt rá Charlie Sheen amerikai színészre kaliforniai otthonában. 

Letartóztattak egy 47 éves nőt, miután rátámadt Charlie Sheenre, az amerikai színész malibui otthonában – jelentette az amerikai sajtó. A beszámolók szerint a nő szerdán, helyi idő szerint délután egy órakor kopogott be a Sheenhez, majd benyomult a házába, és nekitámadt: fojtogatta és letépte róla a ruhát.

A rendőrséget Sheen hívta ki. Mentők is érkeztek hozzá, de nem kellett kórházba szállítani. Azt nem tudni, hogy milyen sérüléseket szenvedett.

Az Electra Schrock nevű nő ellen halálos fegyverrel végrehajtott testi sértés és betörés vádjával indítottak eljárást. A rendőrség azt nem közölte, hogy milyen fegyvert használt a nő, aki a beszámolók szerint ugyanabban az utcában élt egy társasházban, mint Sheen. Azt sem közölték, hogy mi volt a támadás indítéka.

Az 58 éves színész olyan nagysikerű filmekben szerepelt, mint a Szakasz, a Tőzsdecápák vagy a Nagy durranás, majd később a Két pasi – meg egy kicsi című sorozatban, amit decembertől az RTL KETTŐ műsorán lehet látni.

Később már inkább botrányai miatt szerepelt a hírekben, 2015-ben pedig azzal sokkolta a világot, hogy bejelentette, hogy HIV-pozitív.

December elején már arról számolt be egy interjúban, hogy hat éve felhagyott az ivással.

Nyitókép: Charlie Sheen amerikai színész Richard Wilkins ausztrál televíziós műsorvezető Egy este Charlie Sheennel című műsorában a Melbourne-ben 2018. november 3-án. Fotó: MTI/EPA/AAP/Penny Stephens

 

#Külföld#charlie sheen#támadás#kalifornia#Malibu

Címlapról ajánljuk