Külföld

A Szajnába vetette magát a Gérard Depardieu-t zaklatással vádoló színésznő

rtl.hurtl.hu

2023. december 13. 12:08

Emmanuelle Debever egyike azoknak, akik szexuális zaklatással vádolták meg a francia színészt. 

A Szajnába vetette magát, és meghalt Emmanuelle Debever francia színésznő, aki szexuális zaklatással vádolta meg Gérard Depardieu-t – írta a hvg.hu, a francia sajtóban megjelent hírekre hivatkozva. A lap hozzátette: az eset azon a napon történt, amikor a televízió leadta a Depardieu elleni nemierőszak-vádakról szóló dokumentumfilmet.

Debever még 2019-ben beszélt arról, hogy Depardieu a Danton című, 1983-as Andrzej Wajda-film forgatása alatt, amikor egy hintóban ültek, „a szoknyám alá csúsztatta a hatalmas kezét, állítólag azért, hogy jobban érezzem magam”.

Mint arról beszámoltunk, Hélène Darras francia színésznő nemrég feljelentette Gérard Depardieu-t, mert állítása szerint a színész egy 2007-es filmforgatáson szexuálisan zaklatta. Áprilisban arról írtunk, hogy már 13 színésznő vádolta meg szexuális zaklatással Depardieu-t. Egyikük az eset idején 17 éves volt, és azt mondta, hogy a stábtagok tétlenül nézték, hogy a színész a szemük láttára fogdosta a melleit.

A róla levetített dokumentumfilmben olyan, korábban sosem látott felvételek szerepelnek, amelyeket egy profi stáb rögzített, amikor Depardieu 2018-ban Észak-Koreába látogatott.

Az egyik felvételen a színész megjegyzi, hogy a tolmácsa fenekét fogdossa, egy másikon szexuális tartalmú megjegyzéseket tesz a közelében tartózkodó nők előtt. „124 kiló vagyok erekció nélkül. De 126 kiló erekcióval” – büszkélkedett a tolmácsának.

Depardieu egy lovardába is ellátogatott, ahol a nyeregben ülő lányokat elnézve megjegyezte:

A nők azért szeretnek lovagolni, mert a klitoriszuk a nyeregkápához dörzsölődik. Ezt élvezik. Ezek mind nagy kurvák.

Ezt követően pedig egy lovagló kislányra tett szexuális tartalmú megjegyzést.


Nyitókép: Gérard Depardieu egy olasz tévéműsorban, 2017 októberében. Fotó: Elisabetta A. Villa/Getty Images

 

#Külföld#gérard depardieu#színésznő#zaklatás#szexuális zaklatás

Címlapról ajánljuk