Külföld

Fogdán van a kalifornai apa, aki a tinilánya meztelen képeivel szerzett pénzt a neten

rtl.hurtl.hu

2023. november 30. 18:08

Hosszú évekre börtönbe kerülhet.

Szexkereskedelem vádjával néz szembe egy kaliforniai apa, akinek 16 éves lánya 40 000 dollárt keresett meztelen fotók online árusításával, ő pedig engedélyezte az illegális üzleteket és lefölözte a nyereséget – írja a Fox News.

A 46 éves Scott Davist november 15-én vették őrizetbe, miután az El Dorado megyei seriff nyomozói házkutatási parancsot hajtottak végre a lakóhelyén – közölte a rendőrség. 

A hivatal szexuális bűncselekményekkel foglalkozó nyomozói augusztusban kezdtek el nyomozni a tinédzser online ügyletei után. A lány állítólag „nagyon jól ismert online jelenléttel rendelkezett a különböző közösségi médiaplatformokon”, a nyomozás során pedig kiderült, hogy körülbelül 40 000 dollárt keresett azzal, hogy meztelen fotókat árult magáról.

Az apja tudott az illegális tevékenységéről és bűnrészes volt a nyereség egy részének megszerzésében.

Scott Davis most többek között szexkereskedelemmel, kiskorú bűnelkövetéséhez való hozzájárulással és gyermekbántalmazással vádolják.

Egyelőre nem tudni, hogy Davis mikor jelenik meg a bíróságon, vagy hogy fogadott-e ügyvédet. A rendőrség szerint 4 millió dolláros óvadék ellenében tartják fogva.

Nyitókép: Tero Vesalainen / Getty Images

#Külföld#kalifornia#szexkereskedelem#tinilány#meztelen#meztelenség

Címlapról ajánljuk