Külföld

Igaz a városi legenda: tényleg folyamatosan maguk alá ürítenek a látogatók Disneylandben

rtl.hurtl.hu

2023. november 7. 20:24

Kiderült, hogy a mesék birodalma a pisi és a kaki birodalma is.

Kiderült, hogy igaz a városi legenda, és tényleg rengeteg ember ürít maga alá, amíg a Disneylandben vár a sorára egy-egy attrakciónál. A jelenség valós természetéről az SFGate győződött meg, miután az elmúlt időben több beszámoló is megjelent a sorokban ürítő gyerekekről, vagy rosszabb esetben felnőttekről.

Egy volt Disney-dolgozó arról számolt be: „A testnedvek többé nem zavarnak, miután a Disney-nél dolgoztam. Mondjuk csak azt, hogy az attrakciónál, ahol dolgoztam volt egy helyiség, amit a dolgozókkal csak kakateremnek neveztünk el, mivel folyamatosan oda jártak be kakálni a vendégek. Egy kamerát is felszereltünk oda, de ez se vetett véget a problémának”.

Mint kiderült, a vidámparkok számtalan dolgozója tud hasonló célokra használt helyiségekről.

A probléma már akkora, hogy a Disney különböző helyszínein külön szakkifejezés van a földre kakáló emberekre: „Human Code H”, azaz „Emberi Kód L”. A Code H/Kód L kifejezés eredetileg a „horseshitre” (lószar) vonatkozik, és a hintókat vontató lovak utáni takarítást jelentette egészen addig, amíg az emberi ürülék súlyosabb probléma nem lett Disneylanden, mint a lovaké.

Nyitókép: Joseph Prezioso / Anadolu Agency via Getty Images

#Külföld#disney#disneyland#ürülék#vizelet#vendég

Címlapról ajánljuk