Külföld

A hangos gyerekek miatt 50 dollár pótdíjat számolt fel egy étterem a vendégeinek

rtl.hurtl.hu

2023. október 26. 21:27

Ilyen egy igazán családbarát hely.

Egy Georgia államban található étterem extra díjat számít fel a vendégeknek, ha fegyelmezetlenül viselkednek a gyerekeik – írja a Today.

A Toccoa Riverside étterem étlapján az áll, hogy „Felnőtt felár: Felnőtteknek, akik nem képesek szülőnek lenni $$”. Nem tudott erről Lyndsey és Kyle Landmann, akik az étteremben vacsoráztak nemrég két fiukkal és négy másik családdal. Az étkezés végén a családtól 50 dolláros pótdíjat követeltek.

Lyndsey Landmann azt hitte, hogy ez egy vicc. „Emlékszem, arra gondoltam, hogy ez nem lehet igaz” – nyilatkozta a Today-nek. Mint elmondta, 11 gyerek ült a vízparti létesítmény asztalánál, de szerinte jól viselkedtek.

A gyerekek az asztal egyik végén ültek, és nagyon jók voltak. Az étkezés felénél is megjegyeztem, hogy el sem hiszem, hogy milyen jól viselkednek

– magyarázta. A desszert után néhány szülő levitte a gyerekeit a vízhez. Landmann szerint ekkor lépett oda az asztalukhoz a tulajdonos, Tim Richter.

„A kezében tartotta az étlapot, és megmutatta nekünk, hol van szó a díjról” – emlékszik vissza Landmann, aki először azt hitte, a tulajdonos majd megdicséri őket a gyerekek jó viselkedéséért, de Richter épp hogy közölni akarta velük, hogy kissé megugrott a számla, mert a gyerekek „túl hangosak”. 

Amikor a nő azzal vágott vissza, hogy a gyerekek egész idő alatt csendben voltak, a tulajdonos közölte, hogy a Burger Kingben a helyük, nem az ő éttermében. 

Kértük, hogy beszélhessünk a tulajdonossal, mire ő azt mondta, hogy ő a tulajdonos. Körbenéztem az étteremben, és mindenki ledermedve nézte a műsort, amit előadott. Kiabált. Riasztó volt

– fogalmazott. 

A Toccoa Riverside étterem nem reagált a történtekre, de amikor a Today mégis elérte őket, az egyik alkalmazott közölte, hogy nem kommentálnak egy évek óta érvényben lévő szabályzatot. 

Nyitókép: skynesher / Getty Images

#Külföld#étterem#pótdíj#gyerek#hangoskodás#tulajdonos#felár#gyerekbarát

Címlapról ajánljuk