Külföld

Halnak hitte a gördeszkást, macsétával támadt rá

rtl.hurtl.hu

2023. október 26. 10:21

Érvelése nem biztos, hogy megáll majd a bíróság előtt. 

Letartóztattak egy férfit, akit azzal vádolnak, hogy macsétával támadt egy gördeszkásra, érvelése nem biztos, hogy kiállja majd a realitás próbáját.  A KSL szerint a 23 éves Ryan Neil Davist szerdán kora reggel szállították a Salt Lake megyei börtönbe súlyos testi sértés miatt.  A férfi szerda hajnalban, az utcán futott össze egy gördeszkással. Amikor a férfi elhaladt Davis mellett, utóbbi elővett egy macsétát, az áldozat felé lendítette, majd az alkarján többcentis sebet ejtett, amit össze kellett varrni.

Amikor a támadásról kérdezték, Davis azt állította, hogy azért akart ártani áldozatának, mert szerinte az áldozat egy hal volt – áll a jegyzőkönyvben. 

Nincs két hónapja, hogy Davist háromrendbeli súlyos testi sértés kísérlete miatt elítélték. Abban az ügyben a vádirat szerint három gyorséttermi alkalmazottat közelített meg, és késsel fenyegette meg őket, miközben ételt követelt. A már letöltött 42 napot jóváírták neki, és két év próbaidőre bocsátották.

Davis ellen szintén vádat emeltek Salt Lake City igazságügyi bíróságán, miután állítólag július 20-án erőszakkal fenyegetőzött egy benzinkútnál. Október 6-án elfogatóparancsot adtak ki ellene ebben az ügyben, miután nem jelent meg a bírósági meghallgatáson.

Nyitókép: Getty Images

#Külföld#hal#gördeszka#támadás#macséta

Címlapról ajánljuk