Külföld

Öltözéke miatt dobták ki az edzőteremből

rtl.hurtl.hu

2023. szeptember 30. 10:43

Kiakadt egy ausztrál nő, miután kiparancsolták az edzőterméből, mert csak egy zokniban tornázott. Nem mindenki értett vele egyet. 

TikTok-oldalán panaszkodott egy ausztrál nő, miután kidobták az edzőteremből, mert nem volt rajta cipő – írta a news.com.au. Kenzie Greaves – aki a TikTok-oldalán arról szokott videókat posztolni, hogy milyen jó dolog kitartott nőnek lenni – teljesen felháborodva közölte, hogy szerinte egy „ostoba” szabályra hivatkozva kellett távozni.

Elmondása szerint azért nem volt rajta cipő, mert egy sérülés miatt még egy zokni felvétele is fájdalmas volt számára, és emiatt nem tudott cipőt felvenni. Közölte, hogy egy papucsban ment be a terembe, és a gépeknél azt levette, és zokniban edzett.

Aztán egy férfi ment oda hozzá, és közölte vele, hogy „távoznia kell”, mert a hely szabályzata szerint csak zárt cipőben lehet edzeni a teremben. Hiába magyarázta, hogy sérülése miatt nem tud cipőt hordani, de a terem alkalmazottját ez nem hatott meg, és el kellett hagyni a termet.

@blondiekenzzz How ridiculous?? Everyone trains in socks at the gym😂 #fyp #kickedoutofthegym #foryoupage #goldcoast ♬ original sound - blondebunny


A nő nem értett egyet a szabállyal, közölve, hogy „ha olyan hülye vagyok, hogy ráejtsek egy súlyt a lábamra, az az én hibám”, hozzátéve, hogy meg fogja szüntetni tagságát, tiltakozásképpen „az ostoba” szabály miatt.

Az edzőterem szóvivője a news.com.au-nak elmondta, hogy a szabályt a tagok biztonsága érdekében hozták. A lap cikke szerint Greaves panasza megosztotta az emberek, és többen értetlenkedve álltak felháborodása előtt, hiszen a terem szabálya egyértelmű.

Nyitókép: TikTok

#Külföld#edzőterem#ausztrália#zokni#cipő#tiktok

Címlapról ajánljuk