Külföld

Családbarát előadáson okozott botrányt a konzervatív képviselőnő, rendőrt hívtak rá

rtl.hurtl.hu

2023. szeptember 16. 13:01

Lauren Boebert republikánus képviselő a barátja combjai közé nyúlt, míg párja a melleit fogdosta a színház nézőterén. 

Rendőrt hívtak Lauren Boebert ultrakonzervatív amerikai képviselőnőre, mert olyan botrányosan viselkedett egy családbarát színházi előadáson a coloradói Denver városában, hogy ki kellett kísérni az épületből. A 46 éves nagymama eleinte tagadta, hogy viselkedése botrányos lett volna, de később bocsánatot kért, miután az esetről készült biztonsági kamerás felvételeket nyilvánosságra hozták.

A felvételeken látni, hogy a képviselőnő e-cigarettázik a nézőtéren, valamint magáról megfeledkezve táncol, tapsol és a kezeit lóbálja, miközben mindenki más nyugodtan ül a nézőtéren, és az előadás közben vakut használva szelfizik.

Emellett látni azt is, ahogy a vele lévő férfi belső combját simogatja, közel az ágyékához, valamint a melleire szorítja a férfi kezeit, miután megfogta.

Boebertet végül a többi néző panaszaira reagálva a színház munkatársai kikísérték az épületből. A képviselőnő a beszámolók szerint eleinte nem akart elhagyni az épületet, és párjával együtt csak azután volt hajlandó távozni, hogy közölték velük, hogy rendőrt hívtak rájuk. Miközben kikísérték őket, Boebert leszidta a színházi dolgozókat, olyanokat mondva, hogy „tudod, hogy ki vagyok?” és „szólni fogok a polgármesternek”.

A republikánus képviselőnő a viselkedését a válásával járó stresszre fogta.

Nyitókép: REUTERS/Evelyn Hockstein

#Külföld#lauren boebert#képviselőnő#egyesült államok#színház#rendőrség

Címlapról ajánljuk