Külföld

Natascha Kampusch-t „meztelen húsvéti tojásvadászatra” kényszerítette a fogvatartója

rtl.hurtl.hu

2023. szeptember 4. 9:26

Szörnyű dolgok derültek ki a fogvatartásának körülményeiről.

A Daily Star cikke szerint Natascha Kampusch-t, akit 10 évesen elraboltak és nyolc éven keresztül tartottak fogva egy pincében, kénytelen volt 17 éves korában, vagyis fogvatartásának hetedik évében meztelenül húsvéti tojást keresnie Wolfgang Priklopil előtt. A brit bulvárlap cikke szerint ezt Priklopil videóra is vette.

Natascha Kampusch-t 10 éves korában rabolta el a férfi, nyolc éven keresztül egy pincében tartotta fogva, ahonnan 2006. augusztus 26-án sikerült megszöknie. Wolfgang Priklopil az eset után öngyilkos lett.

Kampusch, aki azóta író és műsorvezető lett, elmondta, hogy a férfi gyűjteményt halmozott fel a róla készített videókból. A nő 3096 nap című könyvében leírja azt is, hogy a férfi hogyan alázta meg őt, miközben megterített neki a regglihez. Kampusch visszaemlékezése szerint ez az incidens mindössze pár nappal azután történt, hogy Priklopil elrabolta.

Tedd el a tányérokat megfelelő sorrendben. Tisztítsd meg őket. A tojásokat, ne felejtsd el a tojásokat

– mondta a férfi az akkor még csak 10 éves Nataschának.

17 évesen Nataschának meztelenül kellett húsvéti tojásokra vadásznia a lakás egyik szobájában. A férfi ezt videóra vette, a felvételeket a nyomozók is látták. Az ő elmondásuk szerint Priklopil szólt a lányak, hogy „forró” vagy „melegebb” ha egy tojás közelébe ért.

Natascha Kampusch történetével korábban a Fókusz is foglalkozott:

Nyitókép: Eduardo Parra / Getty Images

#Külföld#Natascha Kampusch#húsvét#fogvatart#meztelen#tojásvadászat

Címlapról ajánljuk