Külföld

Holtan találtak egy 10 éves kislányt Angliában, a nagybátyja szerint leesett lépcsőn és eltört a nyaka

rtl.hurtl.hu

2023. augusztus 23. 9:29

A nagybátyját őrizetbe vették, kihallgatták.

Sara Sharif nagybátjya, Imran Sharif vallomása szerint a 10 éves unokahúga leesett a lépcsőn, így tört el a nyaka, írja az AP hírügynökségre hivatkozva a Sky News. A férfit a kislány halálával kapcsolatban őrizetbe vették és kihallgatták. A férfi a rendőröknek azt mondta, hogy nincs tudomása arról, hogy a testévre, a kislány édesapja, Urfan Sharif hol tartózkodik.

Sara Sharifot holtan találták az angliai Wokingban, miután augusztus 10-én az apja Pakisztánból értesítette a hatóságokat. A megyei rendőrség azt közölte, hogy a kórbonctani vizsgálat kimutatta, hogy Sara súlyos sérüléseket szenvedett, a sebek arra utalnak, hogy már régóta bántalmazhatták a kislányt.

Imran Sharif rendőrségnek azt mondta, hogy a médiából tudta meg, mi történt Sarával. Urfan állítólag többször tért haza a pakisztáni otthonába dühösen, hogy el fogják tőle venni a kislányát. A pakisztáni rendőrség szerint Imran Sharif azt állította, hogy a kislány otthon esett el.

Beinash (Urfan felesége) otthon volt a gyerekekkel. Sara ekkor leesett a lépcsőn, és eltörte a nyakát. Beinash pánikba esett, és telefonált Urfannak

– állítják a pakisztáni hatóságok.

A hatóságok jelenleg is nyomoznak az ügyben, továbbá keresik Urfan Sharifot, valamint a feleségét Beinash-t.

Nyitókép (illusztráció): Pexels

#Külföld#meghalt#nyak#eltört#lépcső#leesett#sara sharif

Címlapról ajánljuk