Külföld

Kisebb háztartási breaking: lehet, hogy tényleg a mosógép eszi a félpár zoknikat

rtl.hurtl.hu

2023. augusztus 17. 18:29

De azért ne rohanjon szétszedni a sajátját!

Mindannyian ismerjük az eltűnt fél pár zoknik szorongató dilemmáját, de egy TikTokon közzétett videó most bizonyítékot szolgáltathat arra, hogy

valóban a mosogépben tűnnek el a darabok. 

Egy felhasználó közzétette, hogy felpattintotta a készüléke elejét, majd felfedezett egy rakás zoknit. 

Az ötlet – mint azt a Today megírta – nem a felhasználótól származik, hanem Gilly Alvestől, aki kettő évvel ezelőtt bombaként robbantotta a zoknievő mosógépek ötletét. 

Egyik este, amikor átrakta a ruhákat a mosásból a szárítóba, látta, hogy egy zokni becsúszott a mosómedence és a mosógép közötti résbe. A férfi utánanézett a neten, hogyan kell szétszedni a mosógépet, és megnézni, mi minden van benne.

@gillyaalves1 Think of the millions of lose socks that have been trapped in washing machines! 😱 #mindblown #lifehack #laundryhack #putyouon #fypシ #gay #socks #late ♬ Monkeys Spinning Monkeys - Kevin MacLeod & Kevin The Monkey


„Nemcsak az én zoknim volt odalent, hanem az összes előző bérlőé, aki korábban abban a lakásban lakott. Voltak gyerekzoknik és olyan zoknik, amelyeket fel sem ismertem" – magyarázta. 

A Today-nek úgynevezett mosodai szakértők nyilatkoztak az üggyel kapcsolatban. Jerrod Kappler, a GE Appliances ruhakezelési terméktechnológiáért felelős ügyvezető igazgatója a csatornának elmondta, hogy ha az emberek túlterhelik a mosógép dobját, akkor a halom tetején lévő kisebb tárgyak átrepülnek a peremen. 

Nyitókép: TikTok 

#Külföld#mosógép#zokni#rejtély#eltűnés#háztartás

Címlapról ajánljuk