Külföld

A covid miatt lett pedofil, szerinte ezért küldött csecsemők megerőszakolásáról képeket

rtl.hurtl.hu

2023. augusztus 13. 12:30

A brutális szexuális bűncselekményeket ábrázoló felvételeket az ápolónő azért küldte, hogy imponáljon egy férfinak. A bíróság szokatlanul enyhe büntetést szabott ki rá. 

Egy covidosztályon dolgozott Rebecca Ruler, ami állítása szerint olyan szinten fokozta az elmagányosodását és a stresszt, hogy úgy érezte, csak akkor keltheti fel a férfiak figyelmét, ha csecsemők és gyerekek megerőszakolásáról küldözget fényképeket, illetve ilyen történeteket oszt meg más pedofilokkal – számolt be róla a Daily Star.

Az ügyész viszont úgy érvelt, a nőt senki sem kényszerítette, ő kezdeményezte a beszélgetéseket a férfiakkal, amikor kifejtette szexuális érdeklődését a gyerekek iránt.

Védője szerint viszont az amúgy is depresszióval küzdő elkövető állapotát a covidosztályon tapasztalt mindennapos halál és szenvedés csak tovább súlyosbította, ez vezetett végül szörnyű tettéhez.

Úgy érezte, soha nem fognak iránta szexuálisan érdeklődni a férfiak, és csak így válthatja ki ezt az érdeklődést

– fogalmazott a védő.

A nő végül megúszta 12 hónap börtönnel, amit 2 évre felfüggesztettek. Emellett közmunkát is kell végeznie, és bekerül a szexuális bűnelkövetők adatbázisába 10 évre. Az ápolói munkától eltiltották és terápiára is kell járnia.

Nyitókép (illusztráció): Pexels

#Külföld#covid#erőszak#pedofil#ápolónő

Címlapról ajánljuk