Külföld

Tömegbalesetet okozott az autópályán a kakakamion

rtl.hurtl.hu

2023. július 23. 14:55

Tíz jármű karambolozott, de szerencsére senki sem halt meg, így egy nekrológban sem kell leírni a „kakasztrófa” szót.

Tíz autó karambolozott egy autópályán az amerikai Connecticut államban, miután veszélyesen csúszóssá vált az út, egy emberi ürüléket számító kamion szivárgása miatt. A New York Post szerint a járművek irányíthatatlanná váltak az útra ömlő fekáliától, az egyik megcsúszó kamion még két, a közelben parkoló rendőrautóba is belecsapódott.

Szerencsére nem történtek komolyabb sérülések, sem haláleset a baleset során, mindössze egy motoros szerzett könnyebb sérüléseket, miután az ürülékkel beterített padkába csapódott. A balesetért felelős kakis kamion nem vált a karambol áldozatává, hanem békésen továbbhajtott, és elhagyta az autópályát. Később a hatóságok szembesítették a sofőrt a shituációval.

A sofőrt végül előállították a rendőrök, mert kiderült, hogy teljesen tisztában volt a szivárgással, mégis úgy döntött, hogy tovább hajt. 12 vádpontban kell felelnie gondatlan veszélyeztetés, gondatlan vezetés, és járműbéli hiányosság miatt. A baleset helyszínét három órára lezárták, hogy eltüntessék a roncsokat és az ürüléket.

Nyitókép: CT State Police

#Külföld#ürülék#kamion#baleset#tömegkarambol#rendőrség#autópálya

Címlapról ajánljuk