Külföld

Bérgyilkost küldött a 81 éves nagyi a rendőrre

rtl.hurtl.hu

2023. július 9. 10:31

Meg is kapta a fényképet az átvágott torkú áldozatról, de pár nap múlva kiderült, hogy a hatóságok átverték. 

Letartóztattak egy 81 éves nőt az oroszországi Krasznodar városában, miután bérgyilkost küldött egy rendőrre – jelentette a helyi sajtó. Az alvilági kapcsolatokkal rendelkező Ludmilla Rjabik a beszámolók szerint egymillió rubelt ajánlott fel egy helyi nyomozó megöléséért.

Az idős nő egykori elítélt ismerősi között keresett bérgyilkost, akiknek még térképet is adott a rendőr házához, tanácsot adva, hogy hol kellene végrehajtani megölését. A felkeresett emberek azonban beárulták a rendőröknek, akik úgy döntöttek, átverik a nőt.

A nagyi bizonyítékot is kért a gyilkosság elkövetésére, ezért a rendőrök eljátszották a férfi halálát. Maszkmesterek hatásos és rendkívül élethű munkája után a rendőr pont úgy nézett ki, mintha elvágták volna a torkát:

Az idős nőt azonban még az átvágott torokkal egy lépcsőházban fekvő „áldozatról” készült fényképek sem győzték meg teljesen, ezért be is ment a rendőrségre, hogy a rendőr után érdeklődjön. Ott azonban már vártak rá, és közölték vele, hogy gyilkosság áldozata lett. A nő csak ezután fizette ki a bérgyilkosságot.

Ezután már le is tartóztatták a nőt, akinek a házában kisebbfajta arzenált találtak: levágott csövű vadászpuskát, lőszereket, baltákat és késeket. A helyi hatóságok közlése szerint az is kiderült, hogy a nő korábban a puskával egy mentőst fenyegetett meg azzal, hogy lelövi. Ezek miatt is eljárást indult ellene.

A hatóságok azt közölték, nem tudják, hogy pontosan miért akarta megölteni a rendőrt az idős nő, de gyanítják, hogy egy nyomozása miatt. 

Nyitókép: YouTube/Происшествия

#Külföld#oroszország#nagymama#bérgyilkosság#rendőr#rendőrség

Címlapról ajánljuk