Külföld

Megverték Britney Spearst

rtl.hurtl.hu

2023. július 7. 8:44

Egy kosárlabdajátékos biztonsági őre állítólag olyan erősen csapta arcon Britney Spearst, hogy leverte a szemüvegét, ő pedig majdnem a földre esett.

Arcon ütötte egy biztonsági őr Britney Spearst, amikor gratulálni szeretett volna az amerikai San Antonio Spurs kosárlabdacsapat francia játékosának – állítja az énekesnő.

Volt már részem bőven traumatikus élményekben, de nem voltam felkészülve arra, ami tegnap este történt

– számolt be Spears az incidensről egy Instagram posztban.

A BBC cikke szerint az eset szerda este történt egy Las Vegas-i hotel éttermében, ahol az énekesnő megpillantotta Victor Wembanyamát, a 19 éves szársportolót. Spears úgy döntött, odamegy hozzé és gratulál neki a sikeréhez, ezért megkocogtatta a vállát, hátha észreveszi.

Az NBA-s játékos biztonsági őre ekkor állítólag olyan erősen csapta arcon Spearst, hogy leverte a szemüvegét, ő pedig majdnem a földre esett.

Az eset után Wembanyama egy helyi riporternek arról beszélt, hogy nem látta, pontosan mi történt, csak annyiról tud, hogy a biztonságiak eltessékelték a 41 éves világhírű énekesnőt. Hozzátette, Spears nem a vállát kocogtatta meg, hanem hátulról próbálta megragadni őt. A Las Vegas-i rendőrség megerősítette, hogy a Las Vegas-i Aria hotelhez hívták őket testi sértés miatt, de letartóztatás nem történt.


Nyitókép: Britney Spears amerikai énekesnő a Billboard magazin zenei díjainak kiosztóján Las Vegasban 2016. május 22-én. MTI  / EPA / Nina Prommer

 

#Külföld#britney spears#biztonsági őr#megütötte#las vegas

Címlapról ajánljuk