Külföld

Azt hitte, abortált magzatot talált a hotelszobájában, de kiderült csak egy zacskó hányás volt

rtl.hurtl.hu

2023. július 6. 7:25

A vendég megrázó videót készített arról, hogy egy szállodai szobájában egy zacskóba rakott magzatra bukkant, és a felvételt abortuszellenes szervezetek is terjeszteni kezdték. 

Szörnyű dologra bukkant egy floridai hotelben kivett szobájában egy amerikai nő. Egy abortált magzatra, amit egy átlátszó műanyag zacskóban volt. Legalábbis ezt állította egy, a közösségi oldalain közzétett videójában.

Az Ásh Whïté néven posztoló nő egy Hiltonban szállt meg Tallahassee városában, és amikor kivette a szobát, látta, hogy nem takarították ki. A szekrényben pedig egy zacskó volt, benne furcsa, vöröses színű, folyadékszerű valamivel.

A nő a videójában elmondta, hogy a személyzet egyik tagja teljesen nyugodt hangon közölte vele, hogy az egy abortált magzat lesz, hozzátéve, hogy a szálloda szerződésben áll egy abortuszokat is végző szervezettel. Majd elvitte a zacskót.

A nő ettől teljesen kiborult, és azonnal közölte, hogy nem hajlandó a szobában lakni, és visszatérítést kezdett el követelni a szállodától, ami végül hűségpontokat adott neki a kellemetlenségért. A nő posztját később abortuszellenes szervezetek is terjeszteni kezdték, mint például a Student for Life, ami az Instagram-oldalán osztott meg a nő történetét.

A hotel a helyi sajtónak nyilatkozva először cáfolta, hogy abortált magzat lett volna az egyik szobájukban, és jelezték, hogy az esettel kapcsolatban felvették a kapcsolatot a hatóságokkal. A nő videóján is látni, hogy rendőrök érkeznek a szállodához.

Két nappal később egy rendőrségi jelentésből derült ki, hogy mi volt a zacskóban – írta a Florida Standard című lap

A zacskó tartalmát laborban bevizsgálták és kiderült, hogy abban semmi más nem volt, csak hányás és bor. Az ügyet pedig ezzel le is zárták.

Nyitókép: Facebook / Ásh Whïté

#Külföld#magzat#abortusz#szálloda#florida#hányás

Címlapról ajánljuk