Külföld

Bőröndbe gyömöszölte vitte lakásába a pedofil az utcáról elrabolt 12 éves lányt

rtl.hurtl.hu

2023. július 3. 12:50

A kislányt 11 órával elrablása után találták meg a brazil férfi lakásában az ágyhoz bilincselve. 

Letartóztattak egy 42 éves férfit, aki egy nő segítségével elrabolt egy 12 éves kislányt, majd bőröndbe gyömöszölve a lakásába vitte, ahol megerőszakolta – jelentette a helyi sajtó. Daniel Moraes Bittarról több térfigyelő kamerás felvétel is készült, ahogy a lányt rejtő bőröndöt viszi magával a lakásába.

Bőröndbe gyömöszölte vitte lakásába a pedofil az utcáról elrabolt 12 éves lányt
Fotó:G1 Globo

A lányt szerdán rabolta el a férfi, egy 22 éves nő segítségével az utcáról, a brazil főváros közelében található Luziánia városában. A brazil sajtóban megjelent beszámolók szerint a kislányra az iskolájánál támadtak rá: a nő kloroformos textilt nyomott a szája alá, majd egy autóba tuszkolták. Eredetileg egy másik lányt néztek ki maguknak, de az ő elrablását nem tudták végrehajtani, ezért másik áldozatot kerestek maguknak.

A lány eltűnését délután jelentette családja a hatóságoknak. Térfigyelő kamerák felvételei alapján gyorsan sikerült azonosítani a férfi autóját, és még aznap este rá is törték az ajtót a lakásán. Ott megtalálták a 12 éves kislányt, aki félmeztelenül, megbilincselt lábakkal feküdt egy ágyon.

Testét sebhelyek és zúzóódások borították, és nemi erőszak nyomait találták rajta. A lakásban több szexuális segédeszközt, kamerákat és két sokkolót is találtak. A gyereket kórházba szállították, de pontos állapotáról nem közöltek információkat.

A férfi a rendőröknek azt állította, hogy csak beszélgetett lánnyal, közölve, hogy „még nem erőszakoltam meg”, de elmondta, hogy szexrabszolgát akart belőle csinálni.

Nyitókép: UOLNews

#Külföld#pedofil#bőrönd#brazília#rendőrség

Címlapról ajánljuk