Külföld

Beakadt egy nő lába a reptéri mozgójárdába, amputálni kellett

rtl.hurtl.hu

2023. június 30. 7:48

Egyelőre nem tudni, hogy pontosan hogyan történt a baleset.

Térd alatt amputálni kellett egy 57 éves thaiföldi nő lábát, miután beleakadt egy mozgójárdába Bangkok nemzetközi repülőterén – írta a CNN. A Don Mueang repülőtér igazgatója sajtótájékoztatón mondta el, hogy a baleset helyi idő szerint reggel fél kilenc körül történt, miután a nő lába beszorult a mozgójárda végébe.

A nőhöz gyorsan odaértek a mentők, a legközelebbi kórházba szállították, de olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy az orvosok kénytelenek voltak amputálni a lábát. Ezt követően az ország egyik legjobb kórházába szállították át. Az igazgató közlése szerint minden kezelési költséget a repülőtér áll, és azon felül kártérítést is fizet az 57 éves nőnek.

Azt egyelőre nem lehet tudni, hogy a baleset hogyan történt. Az igazgató elmondta, hogy már tanulmányozzák az esetről készült felvételt, 

de az azt rögzítő térfigyelő kamera messze volt a helyszínről, így a vizsgálat hosszabb időt vesz igénybe.

A kérdéses mozgójárda majdnem negyven éves, de az igazgató szerint rendszeres karbantartást végeznek rajta. A baleset után a repülőtér összes mozgójárdáját leállították, és biztonsági ellenőrzéseket hajtanak végre rajtuk.


Nyitókép: illusztráció – Fotó: Unsplash

#Külföld#repülőtér#baleset#mozgójárda#amputálás#amputáció#thaiföld#bangkok

Címlapról ajánljuk