Külföld

Százezer dollárt követel egy antiszemita csoport a serifftől, aki helyette cumikat küld nekik

Mohos MátéMohos Máté

2023. június 17. 16:06

Idiótákkal nem tárgyalunk, gondolta Mike Chitwood.

Százezer dollárt követel a Goj Védelmi Liga nevű antiszemita szervezet a floridai Volusia megye seriffjétől, Mike Chitwoodtól, amiért a férfi korábban rohadékoknak nevezte a csoport tagjait. Egy bocsánatkérést is várnak a nebántsviráglelkű nácik.

A csoport az utóbbi időkben teleszemetelte a megyét rasszista szórólapokkal, mire a seriff elkezdett olyan pólókat osztogatni, amelyekre az volt írva: „Rohadékmentesítő Csapat”. A pólók a seriffet ábrázolják, amint náci jelképeket viselő embereket húz le a vécén, írja a helyi sajtó.

A csoport most több keresetben követel százezer dollárt aranyban, valamint azt, hogy a seriff távolítsa el a pólókat ábrázoló anyagokat a közösségi médiából. Chitwood erre egy Facebook-posztban megosztott videóval reagált.

A felvétel először az antiszemiták szórólapozását mutatja, és azt, hogy több helyi szóváltásba keveredik velük. A csoport tagjai többek között „csukott szemű zsidó buzeránsnak” titulálják azokat, akik nem kérnek reklámanyagaikból.

Ezután veszi át a szót a seriff, aki először gyáva rohadékoknak hívja a nácikat, majd arról beszél, hogy több hatóságnál is bepanaszolták a seriffet, amelyek semmire sem vezettek. Ezután a pénz követeléséről beszélt, majd szardaraboknak nevezte a csoport tagjait, és eltépte beadványukat, amely szerinte még helyesírási hibákat is tartalmazott. Ezután közölte, hogy egy-egy cumit fog küldeni a miatta panaszkodóknak, amelyekre az van írva, hogy „Mike Chitwood megbántott engem”.

#Külföld#náci#antiszemita#cumi#seriff#panasz#florida

Címlapról ajánljuk