Külföld

Egy walesi nagyapa megpróbált felrúgni egy sirályt, miután az ellopta a fagyiját

rtl.hurtl.hu

2023. június 13. 21:02

A követői viszont nem voltak elragadtatva tőle. 

Komoly fagylaltlopási ügyről számolt be a LadBible, pontosabban arról, hogy egy walesi nyugdíjastól elcsórt egy tölcsér fagyit egy sirály, a férfi pedig megpróbált bosszút állni rajta. 

Az 58 éves Peter Lloyd a walesi Llandudno tengerpartján töltötte a napot feleségével, a 61 éves Rita Lloyddal és hét hónapos unokájával, Stanley-vel, amikor úgy döntött, hogy egy dupla rumos-mazsolás és karamellás fagylalttal kényezteti magát.

Peter Lloyd elmondása szerint az eladó figyelmeztette, hogy vigyázzon a sirályokkal, de hiába:

mikor kiléptek az üzletből, a felesége szólt, hogy egy árnyék van fölötte.

A férfi már ette a fagyit, amikor a sirály az arcába mászott és kikapta a kezéből a tölcsért. Peter szerint akár az arcával és a szemével is történhetett volna valami, így amikor a sirály leszállt, a férfi odament, lef*szkalapozta, majd megpróbálta felrúgni. 

A férfi megosztotta az esetet a Facebookon is, ám a vélhetően viccesnek szánt történet nem nyűgözte le az állatbarát ismerőseit.

Egyikük kegyetlennek minősítette Petert, amiért megpróbált bántani egy sirályt, míg egy másik azt írta, 

ne menj a tengerpartra, ha utálod az élővilágot. Ez szégyenletes. Ez bűncselekmény.

Valaki más azt írta: „és mit akartál elérni azzal, hogy felrúgtad a sirályt?”

A férfi elhárította a kritikákat, és szerinte a felháborodók csak „hópihék” módjára viselkednek. „Az emberek azzal jöttek, hogy nem vagyok állatbarát, hogy a turisták idióták, hogy az embereknek nem kéne a szabadban enniük, és hogy nem kéne visszatérnem a partra. Szerintük nem szabad olyan helyen enni, ahol megtámadhatnak. Azt akarják, hogy bezárják az összes bódét, és megálljon a város a nyaralók hiánya miatt? Egyesek megőrültek” – panaszkodott a férfi.

Nyitókép: Pixabay

#Külföld#wales#nagyapa#sirály#fagylalt#facebook#komment

Címlapról ajánljuk