Külföld

Azzal védekezik a spermáját a betege kávéjába keverő orvos, hogy székletürítési gondjai vannak

rtl.hurtl.hu

2023. június 6. 11:06

Fura íze volt.

Bíróság elé állították Nicholas Chapmant, az orvost, akit azzal vádolnak, hogy a saját spermáját keverte az egyik fiatal női betege kávéjába, hogy ezzel egyfajta szexuális aktusra kényszerítse – írja a Daily Mail.

A nő először csak azt vette észre, hogy a kávéjának fura íze van, de nem tulajdonított különösebb jelentőséget az esetnek. Miután ez többször is előfordult, a nő kiöntötte az italt, és ekkor fedezte fel a bögre alján a ragacsos anyagot. Fogalma sem volt róla, hogy mi az, de azt sejtette, hogy nem kellene az italában lennie, ezért párja tanácsára egy üvegcsébe tette, hazavitte lefagyasztani, majd átadta a rendőrségnek. A vizsgálat beazonosította, hogy az orvos spermája volt az anyag, így feljelentést tettek a férfi ellen.

Az orvos védőügyvédje szerint a férfi egy olyan betegségben szenved, ami miatt székletürítés közben sperma is távozik belőle, így előfordulhat, hogy ebből maradhatott a kezén, és talán egy elfelejtett kézmosásnak köszönhetően kerülhetett a nő kávéjába. A nő szerint az orvos nagyjából egy éven keresztül, legalább 6-7 alkalommal rakhatott spermát a kávéjába, egy alkalommal még a zsebéből kilógó üvegcsét is látta.

A védőügyvéd azt állítja, hogy nem Chapman tette a spermáját a nő kávéjába, hanem valaki más követhette el a prank-et, viccesnek gondolván azt.

A bírósági tárgyalás folytatódik, az ügyben még nem született ítélet.

Nyitókép: alvarez / Getty Images

#Külföld#kávé#sperma#orvos#tárgyalás#bíróság

Címlapról ajánljuk