Külföld

„Milyen érzés, hogy Harry herceg miattad nincs már a családjával?” – lelki és fizikai agressziót is elszenvedett a hercegi pár, miközben paparazzik üldözték őket

rtl.hurtl.hu

2023. május 17. 21:32

Harry herceget és Meghan Markle-t paparazzik rohamozták meg egy jótékonysági esemény után. Két órán át üldözték az autójukat, kis híján durva balesetet okozva. Egy szemtanú szerint a fotósok kegyetlenül bántak a hercegi párral.

Az AP, amerikai hírügynökségnek megszólalt egy rajongó, aki látta, hogy mi történt, amikor paparazzik hada vette üldözőbe Harry herceget és Meghan Markle-t. Azt mondta, bár a hercegi pár az oldalsó bejáraton és nem a vörös szőnyegen lépett be a jótékonysági eseménynek otthont adó épületbe, a fotósok kiszagolták ezt, a testőrök alig tudták megakadályozni, hogy a házaspár közelébe jussanak.

A paparazzik végig zaklatták Meghant és Harryt, csak negatív meg, és csak negatív megjegyzéseket tettek, így próbáltak reakciót kicsikarni belőlük. Szóval elég agresszív lett a helyzet

– jellemezte a történteket Zara Sayeed, a hercegi pár rajongója, aki éppen a fotósok hada miatt igyekszik ott lenni minden eseményen, hogy bátorítsa Sussexéket.

Meghannek például azt mondták: Milyen érzés, hogy Harry herceg miattad nincs már a családjával?

– szemléltette a helyzetet Sayeed, aki azt is hozzátette, sokkoló, ahogyan a fotósok Harryről és Meghanról beszélnek, mert végig azt ecsetelik, mennyire nem szeretik őket. Szerinte az is különösen felzaklató, hogy mindeközben Meghan Markle édesanyja is a hercegi párral volt.

Nyitókép: AP Photo / Peter Dejong, File

#Külföld#harry herceg#meghan markle#autósüldözés#paparazzi

Címlapról ajánljuk