Külföld

Videón az ostobaság: szándékosan zuhant le a repülőjével a youtuber

Nagy Attila KárolyNagy Attila Károly

2023. május 12. 7:43

A 29 éves youtuber beismerte, hogy szándékosan ugrott ki repülőgépéből, és hogy félrevezette a balesetet kivizsgáló szövetségi közlekedési hatóságot. 

Bűnösnek vallotta magát Trevor Jacob, a 29 éves youtuber, aki 2021 decemberében egy videó kedvéért szándékosan összetörte repülőgépét egy kaliforniai nemzeti park területén, írja a Forbes.

Mint arról az rtl.hu is beszámolt, Trevor Jacob 2021 december 24-én egy olyan videót töltött fel YouTube-csatornájára, amin az látható, hogy repülőgépének motorja leáll, és ő emiatt kénytelen kiugrani a gépből.

Az USA repülési hatósága tavaly megállapította, hogy Jacob megrendezte a balesetet, és rövid időn belül el is vették pilótaengedélyét. A szövetségi vizsgálat vádemeléssel végződött, és most a youtuber beismerő vallomást tett a bíróság előtt: elismerte, hogy szándékosan ugrott ki repülőgépéből, és hogy félrevezette a balesetet kivizsgáló szövetségi közlekedési hatóságot, amikor azt hazudta, hogy nem tudja pontosan hová zuhant a repülőgépe, majd később elszállította azt és feldarabolta, különböző hulladéklerakókban helyezve el darabjait.

Jacob akár húsz év börtönt is kaphat. A videó, ami még mindig elérhető a YouTube-on, mostanáig 2,9 milliós nézettséget produkált és nagyjából 32 ezer lájkot kapott.

#Külföld#repülőgép#youtube#zuhanás#vádemelés

Címlapról ajánljuk