Külföld

Együtt akart énekelni a közönség a színészekkel a Több mint testőr musical előadásán, zendülés tört ki, kihívták rájuk a rendőröket

rtl.hurtl.hu

2023. április 9. 17:29

Eldurvult a színházi este.

Tudta, hogy létezik musical-verziója az 1992-es, Több mint testőr című filmnek, amelynek Kevin Costner és Whitney Houston a főszereplői? És azt tudta, hogy úgy tűnik, ezen musical rajongói közül többen is őrültek?

Márpedig ezt tanúsítja az az angliai eset, amikor a musical előadására rendőröket kellett hívni, mert többen a közönség soraiban megpróbálták túlénekelni a színészeket, majd zendülés tört ki a színházban, írja a LadBible.

Egy szemtanú szerint néhány „faszfej” a show záródalában akart besegíteni a színészeknek, amit a biztonsági őrök nem néztek jó szívvel, és megpróbálták eltávolítani a nézőtérről a rendzavarókat. A beszámoló szerint erre zendülés tört ki, és a színház kénytelen volt kihívni a rendőröket a manchesteri Palace Theatre-be.

A kaotikus helyszínre a hatóságok a tüntetéseken használt kisteherautókkal érkeztek, és két embert vettek őrizetbe. Később az egyik szereplő, Melody Thornton posztolt egy videót a közösségi médiában, amiben elítélte a zavargókat, és köszönetet mondott azoknak a nézőknek, akik bírtak magukkal az eset során.

Nyitókép: Twitter

#Külföld#több mint testőr#musical#zavargás#rendőrség#manchester

Címlapról ajánljuk