Külföld

„Nagyon ideges voltam, féltem, hogy szerelmes leszek” – a 92 éves jobboldali médiacézár eljegyezte új, 26 évvel fiatalabb szerelmét

Nagy Attila KárolyNagy Attila Károly

2023. március 20. 18:59

Ruper Murdoch tavaly augusztusban vált el szupermodell feleségétől, a 66 éves Jerry Halltól, új jövendőbelije a San Franciscó-i rendőrség egykori lelkésze, a 66 éves Ann Lesley Smith.

Hamarosan újranősül Rupert Murdoch ausztrál-amerikai médiamágnás, legalábbis erre lehet következtetni abból, hogy az általa birtokolt jobboldali bulvárlap, a New York Post beszámolt eljegyzéséről. Murdoch új jövendőbelije a San Franciscó-i rendőrség egykori lelkésze, a 66 éves Ann Lesley Smith.

A News Corporation alapítója, a The Sun és a The Times brit, a The Wall Street Journal és the New York Post amerikai lapok, a Sky News Australia és Fox News hírtévék tulajdonosa tavaly augusztusban vált el negyedik feleségétől, a 66 éves szupermodelltől, Jerry Halltól.

Hall és Murdoch 2016-ban kötött házasságot. Arról, hogy a médiamogul 22 milliárd dolláros vagyonának mekkora részét kapja meg Mick Jagger egykori élettársa, egyelőre nem érkeztek jelentések.

A New York Post cikke szerint Murdoch egy különleges gyémántgyűrűvel jegyezte el ötödik menyasszonyát New Yorkban, Szent Patrik napján – mivel negyedrészt írnek tartja magát.

Nagyon ideges voltam. Féltem, hogy szerelmes leszek – de tudtam, hogy ez lesz az utolsó. Így hát legyen. Boldog vagyok

– nyilatkozta Murdoch saját lapjának.

14 éve özvegyültem meg. Ruperthez hasonlóan a férjem is üzletember volt. Helyi lapoknak dolgozott, rádió- és tévéállomásokat indított. Szóval én Rupert nyelvén beszélek, ugyanazokban a dolgokban hiszünk 

– mondta Ann Lesley Smith.

Mindketten alig várjuk, hogy életünk második felét együtt tölthessük

– mondta Murdoch.

Az esküvőt nyár végére tervezik.

Nyitókép: PG/Bauer-Griffin/GC Images

#Külföld#Rupert Murdoch#Jerry Hall#válás#eljegyzés

Címlapról ajánljuk