Külföld

„Ezek igaziak” – mondja hatalmas műmelleire a kanadai tanár

rtl.hurtl.hu

2023. február 20. 12:17

Márpedig a nagy botrányt okozó kanadai pedagógust lefotózták, ahogy férfiként, mellek nélkül sétál az utcán. 

Januárban óriási, világraszóló botrányt okozott egy transzneműként jellemzett kanadai tanár, aki hatalmas mellekkel ment be az iskolába tanítani, olyan ruhában, hogy jól láthatók voltak óriási mellbimbói is. Kayla Lemieux idomai az akkori beszámolók szerint folyamatosan sokkolják a diákokat, és sokan öltözködési szabályok bevezetését kezdték el követelni emiatt.

A New York Post február közepén azonban arról számolt be, hogy a tanár mellei nem valódiak, csak műmellek, amiket az iskolán kívül egy szomszédja elmondása szerint csak nagyon ritkán visel. A lap fotókat is készített róla, ahogy férfiruhában, férfinak kinézve sétál az utcán, és melleinek semmi nyoma.

Lemieux azonban a Postnak adott interjújában állította, mellei valódiak, közölve, hogy egy olyan ritka betegségtől szenved, ami miatt a mellei hatalmasra nőttek. A lapnak azonban nem mutatott be semmilyen bizonyítékot állítólagos betegségéről, és beismerte, hogy nem volt hivatalos diagnózisa. A kérdéses betegség a Post cikke szerint olyan ritka, hogy az orvostudomány mindössze nagyjából háromszáz feljegyzett esetről tud.

A fotókra, amit a Post készített, azt mondta, hogy az nem őt ábrázolja – pedig pont úgy néz ki, mint ő – és azt sem tudja, hogy ki lehet.

Lemieux a Postnak azt mondta, hogy ő nem transznemű, hanem interszex, nőként azonosítja magát, és 2021-ben kezdett hormonterápiába, mellei pedig azután nőttek meg. A jól látható mellbimbóiról nem akart beszélni a lapnak adott interjújában. 

Nyitókép: Twitter

 

#Külföld#kanada#tanár#mellek

Címlapról ajánljuk