Külföld

Elrabolt egy negyventagú piramisjátékos banda egy fogorvosnőt Indiában, mivel az elutasította egyikőjük házassági ajánlatát

rtl.hurtl.hu

2022. december 11. 12:55

Viszont kiderült, hogy a nő apja korábban a hadsereg tagja volt, és bőven hatalmában áll ledózerolni a piramisjátékban utazó gyanúsított házát.

Elraboltak egy fogorvosnőt az indiai Hyderabadban, miután visszautasította egy férfi házassági ajánlatát. A dühös „vőlegényjelölt” egy negyventagú bandával tért vissza a házhoz, amit teljesen szétvertek, majd elvitték a nőt.

Az esetről készült felvételen az is látható, hogy egy másik férfit kirángatnak a házból, és botokkal verik. A rendőrség hamarosan el is fogott 18 bandatagot, de a felbujtót egyelőre még keresik a Mirror szerint.

Őt azzal is vádolják, hogy direkt a nő irodájával szemben nyitott kávézót azért, hogy közel legyen hozzá, és zaklatni tudja. A férfi az interneten is zaklatta a nőt, akivel korábban párkapcsolatban volt. A nő távoltartási végzést szerzett ellene.

A férfi tettestársai részesei voltak az általa működtetett piramisjátéknak. A túszejtés után az áldozat apja, aki korábban a hadsereg tagja volt, ledózeroltatta a férfi házát. A nőt órákon belül kiszabadította a rendőrség.

Nyitókép: YouTube

#Külföld#india#fogorvos#emberrablás#házasság#piramisjáték

Címlapról ajánljuk