Külföld

Kiraboltak egy rendőrt az Egyesült Államokban, a fegyverét, a kocsiját és a telefonját is elvitték

rtl.hurtl.hu

2022. november 4. 5:36

A törvény embere teljesen le volt döbbenve azon, hogy ilyen megtörténhet egy egyenruhással.

Egy serifftől fegyveres rablók vették el a szolgálati fegyverét és a telefonját St. Louisban – adta hírül az Officer magazin.

Az eset hétfőn 12 óra 30 perc magasságában történt, mikor hazafelé tartott egy St. Louis Blues jégkorongmeccsről, ahol biztonsági feladatokat látott el. Amikor távozott a stadionból, azt tapasztalta, hogy az autójából szivárog a hűtőfolyadék, ezért vontatót hívott.

A seriff az autójában várakozott, amikor két fegyveres férfi megtámadta, azt követelték tőle, hogy szálljon ki a kocsiból. Ennek eleget téve kiszállt, majd ezután dulakodni kezdett a támadókkal.

Ekkor az egyik támadó fegyvert fogott Michael Gamache hadnagy fejéhez és azt mondta, adja át a fegyverét. Miután lefegyverezték a férfit, a telefonját is elvitték.

A férfi teljes kiakadt, hogy ma már képesek megtámadni az utcán egy olyan egyenruhást is, aki nyilvánvalóan fegyvert visel. A helyszínről a seriff autójával távoztak, de végül az ellopott telefon buktatta le őket, mert sikerült lenyomozni a készüléket a rendőröknek. Az ellopott autót egy karosszériaműhely mögött találták meg, a két támadót pedig elfogták a környéken.

Nyitókép: illusztráció / iStock / Getty Images

#Külföld#rendőr#rablás#kirabol#amerika#usa#egyesült államok#seriff

Címlapról ajánljuk