Külföld

Kid Rock Orbán Viktor jobbkezének látogatásáról: Rohadt furcsa volt

rtl.hurtl.hu

2022. október 31. 10:59

Annyira mély nyomot hagyott benne a találkozó, hogy hirtelen úgy emlékezett, a török kormányfő tanácsadója járt nála. 

Szeptember elején Orbán Balázs meglátogatta a híres amerikai zenészt, Kid Rockot Nashville-ben, akire Orbán Viktor politikai igazgatója úgy hivatkozott a látogatásról szóló Facebook-posztjában, hogy „barátunk”. A találkozóról akkor csak annyit közölt, hogy Kid Rock „elmesélte, hogy mennyire tiszteli Magyarországot, illetve azt a munkát, amit a magyar kormány végez a nyugati értékek védelme érdekében.”

Kid Rock a hétvégén emlékezett meg a találkozóról Bill Maher amerikai televíziós műsorvezetőnek adott interjújában – vette észre a 444.hu. Csak hirtelen azt nem tudta, hogy kit is látott vendégül.

Először ugyanis azt mondta, hogy a török kormányfő jobbkeze kereste fel, hogy szeretne találkozni vele, mire észbe kapott, és közölte, hogy nem Törökország, hanem Magyarország miniszterelnökének jobbkeze akart vele beszélgetni.

Ez rohadt furcsa, benne vagyok.

Elmondása szerint így reagált a megkeresésre. A találkozóról akkor tett említést, amikor az interjúban az abortusz kérdéséről beszélgettek Maherrel, és elmondása szerint Orbán Balázs elmesélte neki, hogy milyen abortusztörvényt hoztak Magyarországon, amivel kötelezik a nőket arra, hogy az abortusz előtt meghallgassák a magzati szívhangot.

Kid Rock elmondta, hogy furcsának tartotta az ötletet.

Ez olyan, mintha kínoznának valakit.

De hozzátette, hogy tetszett is neki a törvény, mert „az gyerek lehetne, aki itt jár a földön”.

Nyitókép: Facebook/Orbán Balázs

 

#Külföld#kid rock#orbán balázs#orbán viktor#abortusz

Címlapról ajánljuk