Külföld

Hónapokig pikáns üzeneteket váltott a börtönőr a rabbal, aztán segített neki megszökni

rtl.hurtl.hu

2022. szeptember 15. 20:39

Több mint kilencszáz telefonbeszélgetésük volt.

Pikáns üzenetekben és telefonbeszélgetésekben kommunikált a Vicky White nevű börtönőr a Casey White nevű alabamai rabbal, mielőtt segített volna neki megszökni a börtönből, írja a CNN. A nyomozók „telefonszexként” hivatkoztak ezekre az eszmecserékre.

A férfi még áprilisban szökött meg a börtönből a nő segítségével. Tizenegy napig voltak szökésben, amíg rájuk nem találtak. A börtönőr öngyilkosságot követett el, a rabot pedig visszavitték a börtönbe.

A férfi eredetileg 2020-ban követett el gyilkosságot, később azonban elmebetegség miatt ártatlannak vallotta magát. Korábban már 75 év börtönre ítélték, mert 2015-ben több bűncselekményt, például betörést és autólopást is elkövetett.

A hajtóvadászat három államon keresztül folyt. A pár többször cserélt járművet és több álruhát is hordott, a rendőröknek pedig komoly munka árán sikerült csak elkapniuk őket. Korábban a szökésről és az üldözésről is írtunk.

Ha ön vagy valaki a környezetében krízishelyzetben van, hívja mobilról is a 116-123-as ingyenes lelki elsősegély-számot!

Nyitókép: Lauderdale County Sheriff's Office / Facebook

#Külföld#rab#börtönőr#szökés#telefon#beszélgetés#pikáns

Címlapról ajánljuk