Külföld

„Őrült pánik tört ki” – lövöldözés volt egy marbellai szórakozóhelyen

rtl.hurtl.hu

2022. július 18. 12:11

Négyen megsérültek, miután egy férfi tüzet nyitott.

Július 18-án a Costa del Sol egyik éjszakai klubja zsúfolásig megtelt bulizókkal, majd éjjeli egy óra magasságában verekedés tört ki, amit lövöldözés követett – írta meg a Mirror. 

Egy helyi lakos így számolt be a történtekről, miután hangzavarra lett figyelmes:

Kinéztem, és tudtam, hogy ez nem tűzijáték volt, mint amit korábban már hallottam egy-egy éjszaka. Láttam, hogy rengeteg ember szalad, és igyekszik elhagyni a helyet, ezért hívtam a rendőrséget.

Egy férjével bulizó nő is megszólalt a lövöldözés után:

Igazi, őrült pánik tört ki, és mindenki a kijárat felé sietett. Nagyon zavaros volt az egész.

A balhé állítólag két társaság között robbant ki a VIP részlegen. Egyikük egy nagy üveggel a kezében hadonászott, míg a többiek közül néhányan kigombolták az ingjüket, mintha verekedésre készülnének. Ezután történt a lövöldözés.

A rendőrség és a mentők a riasztást követően azonnal kiérkeztek a helyszínre. Összesen 18 rendőrautó és legalább 3 mentőautó vonult ki az esethez.

Rendőrségi források szerint összesen négy ember sérült meg, egyikük maga a támadó, akit szúrt sérülésekkel szállítottak kórházba a letartóztatását követően. Az őrizetbe vett fegyveres egy holland állampolgár volt.

Egy másik sebesült ír származású volt, őt súlyos állapotban vitték el a mentők. A rendőrség egyelőre nem adott hírt arról, hogy milyen származású a másik két sérült, akiket a lábukon, a vállukon és a hátukon ért a golyó. Halálos áldozatról nem érkezett hír.

Nyitókép: kali9 / Getty Images

#Külföld#lövöldözés#marbella#spanyolország

Címlapról ajánljuk