Külföld

Egy nap alatt négyszer szexelt egy 14 éves fiúval a híres lótenyésztő lánya – súlyos szexuális bántalmazással vádolják

rtl.hurtl.hu

2022. június 30. 19:40

A nőnek egy méregtelenítéssel foglalkozó egészségügyi vállalkozása is van.

Azzal vádolják a 48 éves Savannah Daisley-t, hogy tavaly májusban egy nap alatt, vélhetően ittasan négyszer bántalmazott szexuálisan egy 14 éves fiút – írja a Sun

Daisley egy híres lótenyésztő lánya, valamint egészségügyi vállalkozó, a Smart Cleanse nevű méregtelenítő program létrehozója. A rendőrség a héten négyrendbeli, 14 és 16 év közötti fiúval elkövetett súlyos szexuális bántalmazással vádolta meg. 

A rendőrség állítása szerint a gyermekbántalmazás 2021. május 20-án történt North Shore-ban, ahol Daisley él. A hatóságok közölték, hogy miután legálisan lehallgatták a vállalkozó telefonját, bizonyítékuk van arra, hogy Daisley elismerte: megcsókolta a tinédzsert. 


A június 27. óta őrizetben lévő kétgyermekes anyát nem engedték szabadon óvadék ellenében, miután a bíró úgy ítélte meg, hogy nem szolgálja a közérdeket, hogy kiengedjék az őrizetből.

A vállalkozó – akinek 40 ezer követője van az Instagramon, ám az oldal jelenleg nem elérhető – a következő, augusztus 23-i tárgyalásig őrizetben marad. A nő minden vádat tagad és nem tett vallomást. 

Nyitókép: Simon Alekna/Fairfax Media via Getty Images

#Külföld#savannah daisley#bántalmazás#szexuális bántalmazás#rendőrség

Címlapról ajánljuk