Külföld

Úgy bukott le a hatszoros gyilkos, hogy a holttestek tárolására használt pincében csinált magáról egy szelfit

rtl.hurtl.hu

2022. június 7. 6:41

A rendőrök végül a kép alapján tudták bizonyítani a bűnösségét.

A 34 éves Travis Birkley drogügyletek fegyveres biztosításával foglalkozott, a lakásában pedig hat holttestet találtak. Három testet a pincében, hármat pedig a lakása emeletén. A helyszínre érkező járőrök megállapították, hogy a holttestek már napok óta a lakásban heverhettek.

A rendőrök a helyszínen talált telefon nyomkövetési adataiból kiderítették, hogy Birkley egy februárban történt gyilkosság közelében járt.

A 34 éves férfi ellen az egyik legfontosabb bizonyíték mégis az volt, hogy a telefonjában találtak róla egy képet, amelyen abban a pincében pózol, ahol később három holttestet találtak. Az ügyvédje szerint Birkley a képen egy drága napszemüveget visel, viszont a gyilkossági üggyel kapcsolatban behívott tanúk egyike sem számolt be arról, hogy az elkövető szemüveget viselt volna.

Akárhogy is, a rögzített hívásokban hallani, ahogy Birkley egy másik férfival arról beszél, hogyan kellene megszabadulni a fegyverekről.

Birkley-t hat ember meggyilkolásával és fegyverrel való visszaéléssel is vádolják, a helyi sajtó szerint a férfi akár 330 év börtönt is kaphat.

Nyitókép: YouTube

#Külföld#gyilkos#milwaukee#szelfi#lebukás#travis birkley

Címlapról ajánljuk