Külföld

Elfogyott a steak, kitört a tömegverekedés, csak úgy röpködtek a székek

Nagy Attila KárolyNagy Attila Károly

2022. február 1. 20:10

Egy philadelphiai étteremben hatalmas bunyó kezdődött, amikor két társaság összekapott a fogyóban lévő hús miatt.

 

Hatalmas verekedés tört ki múlt hét pénteken egy neves amerikai étteremlánc, a Golden Corral philadelphiai egységében. A CBS Philly híre szerint a Pennsylvania állam legnagyobb városának Bensalem részében található büféétteremben azután estek egymásnak a vendégek, amikor elfogyott a steak.

A történtekről egy szemtanú videót töltött fel a Facebookra, amit azóta töröltek ugyan, de rengetegen átvették, és szinte a teljes amerikai média beszámolt a történtekről.

Az alább is látható videó szerint igazán nem kímélték egymást az étterem vendégei: ütötték egymást ahol érték, tányérokat, székeket dobáltak egymáshoz, Bud Spencer és Terence Hill filmjeibe illő bunyó alakult ki.

A bensalemi rendőrség szerint a verekedésben több mint negyvenen vettek részt, azt még vizsgálják, hogy pontosan ki és mi miatt estek egymásnak a vacsorázók.

Az egyik alkalmazott elmondása szerint két társaság először akkor szólalkozott össze, amikor valaki tolakodni kezdett a büfénél álló sorban, majd hosszasan válogatni a steakek közt. Később kiderült, hogy elfogyott a marhahús, erre az asztaloknál heves szóváltás alakult ki, egy férfi erősen sérelmezni kezdte, hogy neki már nem jutott.

Az indulatok ekkor szabadultak el. A videó tanúsága szerint eleinte csak enyhe lökdösődés volt, majd hirtelen valaki felemelt egy széket, és onnantól kitört a káosz.

A rendőrség még keresi a verekedés elindítóját, aki ellen testi sértés miatt indulhat eljárás.

A Golden Corral étteremlánc franchise-tulajdonosa közleményben reagált: „Szerencsére súlyos sérülésekről nem érkezett jelentés. Vendégeink és munkatársaink biztonsága a legfőbb prioritásunk.”

#Külföld#tömegverekedés#egyesült államok#philadelphia#étterem#steak

Címlapról ajánljuk