Külföld

Lottót lopott az ápolónő, miután rablók lelőtték a bolt eladóját

rtl.hurtl.hu

2022. január 31. 11:31

A 43 éves amerikai nő vendégként volt az üzletben, amikor fegyveres rablók törtek be, és az ő pénzét is elszedték. Később hívta a rendőröket, de közben a haldokló eladó mellől lottószelvényeket is lopott.

Letartóztattak egy ápolónőként dolgozó 43 éves nőt az amerikai Georgia államban, miután kiderült, lottószelvényeket lopott egy üzletből, ahol fegyveres rablók halálosan megsebesítették az eladónőt – jelentette a helyi sajtó. Lakiesha Deshawn McGheea helyi rendőrség közlése szerint abból az irodahelyiségből lopta el a szelvényeket, ahol az eladó haldoklott.

Az eset január 18-án történt egy lottózóban, ahol videópókeres játékgépeken is lehet játszani. Az üzletbe éjfél után tört be három álarcos fegyveres. Az esetről közzétett biztonsági kamerás felvételeken látni, ahogy egyikük odamegy a játékgépeknél lévő McGheea-hez, és egy másik nőhöz, és elveszi a náluk lévő készpénzt.

Közben egy másik rabló bemegy egy hátsó irodába, ahol fegyvert fog valakire, aki nem látszik a felvételen. A rendőrség által közzétett felvételen látni, ahogy a két nő egy pillanatban összerezzen, feltehetően az eladónőt megölő lövés hangjára.

A rendőrség közlése szerint McGheea volt az, aki értesítette a hatóságokat a rablásról, azonban utána kiderült, hogy lottószelvényeket lopott abból az irodahelyiségből, ahol az áldozat feküdt. Emellett egy kis időre áramtalanította a bolt biztonsági rendszerét, mielőtt a rendőrök kiérkeztek.

A rendőrésg a The Telegraph című helyi lapnak elmondta, hogy az ápolóként dolgozó nő megnézte az eladó sebesülését, mielőtt lopott volna.

McGheea ellen lopás, valamint bizonyíték meghamisítása vádjával indítottak eljárást.

Nyitókép: The Telegraph

#Külföld#Baleset-bűnügy#lottózó#fegyveres rablás#rablás#lopás#lottó#gyilkosság

Címlapról ajánljuk